Communicatie advies

U zoekt communicatie advies in Groningen? En dan natuurlijk wel één met hele goede ideeën!

La Compagnie is al jaren zeer actief als reclamebureau, marketingbureau en communicatiebureau in de stad Groningen. We ontwikkelen creatieve concepten en helpen nationale en internationale organisaties bij het bepalen van hun marketingstrategie en ontwikkelen communicatiestrategieën. We zijn niet alleen een allround communicatiebureau in Groningen, we zijn veel meer dan dat. U kunt ons ook zien als marketingbureau met een geheel eigen unieke aanpak. Ons gezelschap bestaat uit kanjers uit het reclame, marketing en communicatie vak.

U bent zich momenteel aan het oriënteren? Voordat u een keuze maakt voor een communicatiebureau in Groningen, willen wij ons graag aan u voorstellen. We hebben namelijk veel te bieden, zowel als marketingbureau, communicatiebureau, ontwerpbureau of als reclamebureau. We bespreken graag hoe wij uw doelstellingen kunnen realiseren met onze doorslaggevende ideeën over marketing, reclame en communicatie.

De bijzondere diensten van La Compagnie Communicatiebureau Groningen

We zijn een zeer veelzijdig communicatiebureau, maar we werken ook graag als uw BtoB en BtoC marketingspecialist. Wij geven communicatie advies en zijn trots op behaalde resultaten uit het verleden zoals de introductie en branding van de merken Univé, Gaastra, Twinlife & Loto. Voor deze bekende merken waren wij lange tijd zowel het marketingbureau als het reclamebureau. We zijn gevestigd in Groningen, maar we werken nationaal en zelf internationaal.

We willen verrassen met unieke invalshoeken en verbindingen leggen waarmee uw organisatie en uw merk de connectie met haar doelgroep maakt. Als communicatiebureau gevestigd in Groningen richten wij ons op conceptuele, creatieve en strategische communicatie.

Hoe we vanuit Groningen onze werkwijze toepassen

We hebben als communicatiebureau een unieke werkwijze, die wij toepassen daar waar dit van toepassing is. Ons bureau bestaat uit getalenteerde, bevlogen en hoog opgeleide mensen. Wij zien communicatie als een dynamisch proces met één allesbepalend doel: het raken van snaren en de harten van de klanten van onze klanten. Daar waar het kan gaan wij voor vernieuwing en verandering, maar waar het moet houden wij tradities in ere. Als communicatiebureau willen we uitdagend en prikkelend zijn, maar werken graag volgens het gezegde ‘it takes two to tango’. Geweldig werk maken, vergt ook moed van de opdrachtgever.

Het onderscheidende vermogen van communicatiebureau La Compagnie;

  • Een jong en gedreven team van communicatiespecialisten
  • Ons kantoor bevindt zich in Groningen
  • Veel ervaring met BtoB en BtoC marketing
  • We organiseren regelmatig inspiratiesessies

Bent u echt op zoek naar doorslaggevende ideeën om uw communicatiestrategie mee in te vullen? Bel dan hét communicatiebureau in Groningen >> La Compagnie, want wij helpen u echt een stap vooruit met het ontwikkelen van de beste communicatiestrategie en zorgen voor een effectieve aanpak.

Corporate branding strategyONS GELOOF

Natuurlijk heeft elk communicatiebureau, reclamebureau of marketingbureau haar succesformule. Wij geloven dat wij als marketeers en communicatiespecialisten onze verantwoordelijkheid moeten nemen in deze sterk veranderende wereld. Verder kijken dan ons neus lang is, daar beginnen wij mee. Met de budgetten van onze opdrachtgevers gaan wij duurzaam om. Onderbouwen waar het geld blijft, transparant en integer laten zien dat het goed wordt besteed. En morgen? We werken hard en met passie; maar er zijn nóg belangrijker zaken op aarde. We zijn hier maar een jaar of 90. Morgen is er dus opnieuw een kostbare, zeldzame dag die nooit meer terugkomt.

Laten wij snel kennismaken!

Neem nu contact met ons op >>

Benieuwd naar ons werk?
Neem hier een kijkje.

corporate branding

Meer info