Communicatieplan

Ben je op zoek naar communicatieplan? La Compagnie in Groningen ontwikkelt al jaren succesvolle communicatieconcepten. Ze helpt organisaties door effectieve en creatieve communicatiestrategieën te ontwikkelen. La Compagnie, oftewel het gezelschap, bestaat uit een team marketing, vormgeving, reclame en communicatie experts. Kortom een communicatiebureau met een geheel eigen unieke aanpak. Voordat u een keuze maakt voor een communicatiebureau, stellen wij ons graag aan je voor. We hebben je namelijk veel te bieden. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag hoe wij jouw doelstellingen kunnen realiseren. Wij hebben namelijk unieke en doorslaggevende ideeën over marketing, reclame en communicatie. Laten wij snel kennismaken!

Neem nu contact met ons op >>

Marketingplan

Onze communicatieplan diensten

Wat ooit begon als traditioneel reclamebureau en/of communicatiebureau heeft zich nu ontwikkeld tot een full service strategisch marketing en communicatie bureau. In dat kader kun je ons inschakelen als jouw Business to Business en Business to Consumer specialist. We hebben inmiddels heel wat jaren ervaring als communicatiebureau. We zijn veelzijdig en beschikken over de perfect mix van talent en ervaring. Wij zijn trots onze resultaten uit het verleden. Denk hierbij aan de introductie en branding van merken als Univé, Gaastra, Twinlife & Loto. We waren lange tijd het bureau voor deze bekende merken. Onze klanten opereren zowel nationaal als internationaal. Dat doen wij dus ook!

Wij willen altijd verrassend zijn. Ons doel is uw merk een plekje geven in de harten van uw doelgroep. Als eigentijds communicatiebureau zijn wij op de hoogte van de laatste trends. Onze passie ligt bij het bedenken van en invulling geven aan conceptuele, creatieve en strategische communicatie.

Het onderscheidende vermogen van communicatieplan La Compagnie

We hebben een unieke werkwijze die wij met onze communicatieplan effectief weten in te zetten. Daar waar van toepassing passen we deze methode toe op vraagstukken. Onze teamleden zijn getalenteerde, bevlogen en hoog opgeleide professionals. Communicatie is een dynamisch proces met één alles omvattend doel. Doordringen tot de harten van de klanten van onze klanten. Wij houden tradities in ere maar waar het kan gaan wij voor verandering en vernieuwing. Met onze communicatieplan zijn we altijd uitdagend en prikkelend. We kunnen dit niet alleen dus geldt hier het gezegde ‘it takes two to tango’. Want om geweldig werk te maken is ook moed van de opdrachtgever nodig.

Geïnteresseerd in onze doorslaggevende ideeën en onze creatieve communicatieconcepten? Bel dan hét communicatieplan bureau Groningen! Bel La Compagnie! Wij helpen je echt een stap vooruit. We ontwikkelen voor jouw merk de beste communicatiestrategie. En zorgen daarbij voor een effectieve aanpak.

ONS GELOOF

Natuurlijk heeft elk communicatiebureau, reclamebureau en marketingbureau haar succesformule. Wij nemen als communicatiespecialisten graag onze verantwoordelijkheid in deze sterk veranderende wereld. Verder kijken dan ons neus lang is, daar beginnen wij mee. Met de budgetten van onze opdrachtgevers gaan wij duurzaam om. We onderbouwen waar het geld blijft. We werken transparant en integer. En laten je zien dat het goed wordt besteed. En morgen? We werken hard en met passie; maar er zijn nóg belangrijker zaken op aarde. We zijn hier maar een jaar of 90. Morgen is er dus opnieuw een kostbare, zeldzame dag die nooit meer terugkomt.

Benieuwd naar ons werk?
Neem hier een kijkje.

corporate branding

Meer info