Marketing en communicatie

Als marketing en communicatie bureau geloven wij dat wij als marketeers communicatiespecialisten onze verantwoordelijkheid moeten nemen in deze sterk veranderende wereld. Met andere woorden; we werken niet voor alles en iedereen, hoe we graag sámen met u resultaten willen halen leest u in ons manifest,

Reclame, marketing en communicatie

La Compagnie is al jaren zeer actief als reclamebureau, marketingbureau communicatiebureau vanuit de stad Groningen. We ontwikkelen creatieve concepten en helpen nationale en internationale organisaties bij het bepalen van hun marketingstrategie en ontwikkelen communicatiestrategieën. We zijn niet alleen een full service communicatiebureau in Groningen, we zijn veel meer dan dat; als marketingbureau met een geheel eigen aanpak werken we op het snijvlak van strategie, implementatie, design tot en met aspecten die bijvoorbeeld met architectuur te maken hebben. Onze overtuiging: marketing betreft álles. Ons gezelschap bestaat ervaren mensen uit het reclame, marketing en communicatie vak aangevuld met jong, aanstormend talent.

La Compagnie

U bent zich momenteel aan het oriënteren? Voordat u een keuze maakt voor een marketing communicatiebureau in Groningen, neem ons op in uw long- of shortlist. We hebben namelijk veel te bieden, zowel als marketingbureau, communicatiebureau, ontwerpbureau of als reclamebureau. We bespreken graag hoe wij uw doelstellingen kunnen realiseren met onze doorslaggevende ideeën over marketing, reclame en communicatie.

Wat ooit begon als traditioneel reclamebureau en/of communicatiebureau heeft zich ontwikkeld tot een compact full service marketingbureau. In dat kader kunt u ons inschakelen als uw Business to Business en Business to Consumer specialist. We hebben inmiddels heel wat jaren ervaring als marketingbureau. We zijn veelzijdig en beschikken over de effectieve mix van talent en ervaring in de complete communicatiemix, we denken uiteraard multimediaal.

Wij zijn trots onze resultaten uit het verleden. Denk hierbij aan de introductie en branding van merken als Univé, Gaastra, Twinlife & Loto. We waren lange tijd het marketingbureau voor deze bekende merken. Onze klanten opereren zowel nationaal als internationaal. Dat doen wij dus ook!

Hoe we vanuit Groningen onze werkwijze toepassen

Marketing en communicatiebureauOns bureau bestaat uit een compacte kern van getalenteerde, bevlogen en specifiek opgeleide mensen. Daaromheen hebben we een schil van specialisten die met ons verbonden zijn doordat we identiek over ons vak denken.Wij zien communicatie als een dynamisch proces met één allesbepalend doel: het raken van snaren en de harten van de klanten van onze klanten. Daar waar het kan gaan wij voor vernieuwing en verandering, maar waar het moet houden wij tradities in ere. Als communicatiebureau willen we uitdagend en prikkelend zijn, maar werken graag volgens het gezegde ‘it takes two to tango’. Geweldig werk maken, vergt ook moed van de opdrachtgever.

Benieuwd naar ons werk?
Neem hier een kijkje.

corporate branding

Meer info