Creatief bureau

Creatief bureau

U zoekt een creatief bureau in Groningen… Maar dan wel eentje met hele goede ideeën! Een creatief bureau dat u telkens weer verrast met unieke invalshoeken. En verbindingen legt waarmee uw organisatie en uw merk de connectie met haar doelgroep maakt. La Compagnie is een creatief bureau gevestigd in Groningen. Wij richten ons op conceptuele, creatieve en strategische communicatie.

Een creatief bureau in Groningen met doorslaggevende ideeën

Volgens ons zijn ‘Ideeën doorslaggevend’ en dat bewijzen wij al sinds 1987. Als creatief reclame- en communicatiebureau in Groningen ontwikkelden wij marketing- en communicatiestrategieën, creatieve concepten en effectieve mediacampagnes. Dat deden wij voor klanten in de provincie Groningen en ver daar buiten (wereldwijd). Doordat wij vasthouden aan onze visie werken wij nog steeds voor talrijke (nu bekende) merken en organisaties. Het medialandschap is weliswaar veranderd. Eén ding staat al jaren vast, zonder bevlogen, origineel idee is elke marketingstrategie of creatief reclamecampagne gedoemd te mislukken.

Benieuwd naar ons werk?

Een team met professionals

Ons creatieve bureau heeft een team van jonge professionals uit Groningen, Drenthe en Friesland aangevuld met jarenlange ervaring in de wereld van marketing & communicatie. Een bureau met een heldere aanpak, compact en flexibel: een club ambitieuze denkers én doeners met visie en betrokkenheid. Stuk voor stuk met beide benen op de grond, soms kritisch op elkaar, maar we hebben ook veel lol in ons werk. Want wat is er nu mooier dan te werken voor mooie merken op een geweldige locatie?

Ons geloof

Als marketeers en communicatiespecialisten moeten wij onze verantwoordelijkheid nemen in deze sterk veranderende wereld. Verder kijken dan belendende biotoop, daar beginnen wij mee. Met de budgetten van onze opdrachtgevers gaan wij duurzaam mee om. Onderbouwen waar het geld blijft, transparant en integer laten zien dat het goed wordt besteed. En morgen? We werken hard en met passie; maar er zijn nóg belangrijker zaken op aarde. We zijn hier maar een jaar of 90. Morgen is er dus opnieuw een kostbare, zeldzame dag die nooit meer terugkomt.

Ready for a change?