Strategische Marketing

Alle bekende voorkeuren voor bestaande en nieuwe media staan elke seconde ter discussie. Wij zeggen: op welke manier een marketingideeën ook gestalte krijgt maakt niet uit, als het maar werkt, mensen raakt, in beweging brengt en het doel verder helpt te realiseren. Er is dus nogal wat veranderd ten opzichte van de tijd dat men tegen een reclameman riep: ‘‘Oh, dan kunt u zeker goed tekenen!’’ We hebben steeds meer de strategische gidsfunctie voor opdrachtgevers in een uiterst complex media- en communicatielandschap. Dat vergt kennis en inzicht van strategische marketing, en ervaring met álle beschikbare technieken van nu. Maar het vraagt vooral de competentie om Het Grote Idee te kunnen genereren.

Creatief reclamebureau

We zijn een creatief bureau met getalenteerde, bevlogen en hoog opgeleide mensen die communicatie zien als een dynamisch proces met één allesbepalend doel: het raken van snaren en de harten van de klanten van onze klanten. Wij azen waar het kan op vernieuwing en verandering, maar respecteren tradities en lang bestaande bedrijfs- en organisatieculturen. We willen uitdagend en prikkelend zijn, maar realiseren dat het gezegde ‘it takes two to tango’ maar al te waar is. Briljant werk maken, vergt ook moed van de opdrachtgever.

Ons geloof

strategische marketingWij vinden dat we als marketeers onze verantwoordelijkheid moeten nemen in de sterk veranderende wereld. Om te beginnen met het verder kijken dan onze belendende biotoop. Duurzaam met de budgetten van onze opdrachtgevers omgaan. Transparant en integer onderbouwen waar het geld blijft en waarom we zo zeker zijn dat het goed wordt besteed. En morgen? Ook al werken we hard en met passie; er zijn nóg belangrijker zaken op aarde. We zijn hier maar een jaar of 90. Morgen is er dus opnieuw een kostbare, zeldzame dag die nooit meer terugkomt.

Benieuwd naar ons werk?
Neem hier een kijkje.

corporate branding

Meer info