Full service communicatiebureau

Op zoek naar een full service communicatiebureau? Maar dan wel eentje met hele goede ideeën! Een full service communicatiebureau dat je telkens weer verrast met unieke invalshoeken. En verbindingen legt waarmee je organisatie en je merk de connectie met haar doelgroep maakt. La Compagnie is een bureau gevestigd in Groningen. Wij richten ons op conceptuele, creatieve en strategische communicatie.

Een full service communicatiebureau in Groningen met doorslaggevende ideeën

Volgens ons zijn ‘Ideeën doorslaggevend’ en dat bewijzen wij al sinds 1987. Als full service communicatiebureau in Groningen ontwikkelden wij communicatiestrategieën, creatieve concepten en effectieve mediacampagnes. Dat deden we voor klanten in de provincie Groningen en ver daarbuiten (wereldwijd). Doordat we vasthouden aan onze visie, werken we nog steeds voor talrijke (nu bekende) merken en organisaties. Het medialandschap is weliswaar veranderd. ÉÉN ding staat al jaren vast: zonder bevlogen, origineel idee is elke communicatiestrategie of reclamecampagne gedoemd te mislukken.

Een team met professionals

Ons bureau in Groningen heeft een team van professionals uit Groningen, Drenthe en Friesland, aangevuld met jarenlange ervaring in de wereld van communicatie. Een full service communicatiebureau met een heldere aanpak, compact en flexibel: een club ambitieuze denkers én doeners met visie en betrokkenheid. Stuk voor stuk met beide benen op de grond, soms kritisch op elkaar, maar we hebben ook veel lol in ons werk. Want wat is er nu mooier dan te werken voor mooie merken op geweldige locaties.

Ons geloof

Als marketeers en communicatiespecialisten moeten we onze verantwoordelijkheid nemen in deze sterk veranderende wereld. Verder kijken dan de belendende biotoop daar beginnen we mee. Met de budgetten van onze opdrachtgevers gaan we duurzaam om. We onderbouwen waar het geld blijft, laten transparant en integer zien dat het goed wordt besteed. En morgen? We werken hard en met passie, maar er zijn nóg belangrijkere zaken op aarde. We zijn hier maar een jaar of 90. Morgen is er dus opnieuw een kostbare, zeldzame dag die nooit meer terugkomt.

Benieuwd naar ons werk?
Neem hier een kijkje.

corporate branding

Meer info