Content marketing

Bent u op zoek naar een content marketing consultant? La Compagnie in Groningen ontwikkelt al jaren succesvolle marketingconcepten. Ze helpt organisaties door effectieve en creatieve marketingstrategieën te ontwikkelen. La Compagnie, oftewel het gezelschap, bestaat uit een team marketing, reclame en communicatie experts. Kortom een marketingbureau met een geheel eigen unieke aanpak. Voordat u een keuze maakt voor een marketingbureau, stellen wij ons graag aan u voor. We hebben u namelijk veel te bieden. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag hoe wij uw doelstellingen kunnen realiseren. Wij hebben namelijk unieke en doorslaggevende ideeën over marketing, reclame en communicatie. Laten wij snel kennismaken!

Neem nu contact met ons op >>

Marketing Consultant

 

Onze diensten als Content Marketing consultant

La Compagnie is uitgegroeid van een traditioneel reclamebureau en communicatiebureau tot een full service marketingbureau. Als content marketing consultant kunnen wij u van dienst zijn in zowel de Business to Business als de Business to Consumer sector. Met jarenlange ervaring hebben wij een veelzijdig team samengesteld dat beschikt over de perfecte mix van talent en ervaring. We zijn trots op onze resultaten uit het verleden, waaronder de succesvolle introductie en branding van merken zoals Univé, Gaastra, Twinlife en Loto. Onze klanten opereren zowel nationaal als internationaal, en dat doen wij dus ook!

Bij La Compagnie streven we er altijd naar om verrassend te zijn. Ons doel is om uw merk een speciaal plekje te geven in de harten van uw doelgroep. Als eigentijds marketingbureau zijn we op de hoogte van de laatste trends en leggen we onze passie in het bedenken en vormgeven van conceptuele, creatieve en strategische communicatie.

 

Het onderscheidende vermogen van La Compagnie

Onze werkwijze als content marketing consultant is uniek en effectief. We passen deze methode toe op vraagstukken waar het relevant is. Ons team bestaat uit getalenteerde, gepassioneerde en hoogopgeleide professionals. Marketing is een dynamisch proces met één allesomvattend doel: het raken van de harten van de klanten van onze klanten. Bij La Compagnie omarmen we tradities, maar waar mogelijk streven we naar verandering en vernieuwing. Als content marketing consultant dagen we graag uit en prikkelen we uw merk. We geloven echter dat dit succesvol kan zijn wanneer we samenwerken met moedige opdrachtgevers.

Geïnteresseerd in onze doorslaggevende ideeën en creatieve marketingconcepten? Neem dan contact op met dé Content Marketing consultant in Groningen – La Compagnie! We helpen u graag een stap vooruit te zetten door de beste content marketingstrategie voor uw merk te ontwikkelen en een effectieve aanpak te realiseren.

 

Ons geloof

Natuurlijk heeft elk communicatiebureau, reclamebureau en marketingbureau haar succesformule. Wij nemen als marketingspecialisten graag onze verantwoordelijkheid in deze sterk veranderende wereld. Verder kijken dan ons neus lang is, daar beginnen wij mee. Met de budgetten van onze opdrachtgevers gaan wij duurzaam om. We onderbouwen waar het geld blijft. We werken transparant en integer. En laten u zien dat het goed wordt besteed. En morgen? We werken hard en met passie; maar er zijn nóg belangrijker zaken op aarde. We zijn hier maar een jaar of 90. Morgen is er dus opnieuw een kostbare, zeldzame dag die nooit meer terugkomt.

Benieuwd naar ons werk?
Neem hier een kijkje.

corporate branding

Meer info