Marketing advies

Bent u op zoek naar marketing advies? La Compagnie in Groningen ontwikkelt al jaren succesvolle marketingconcepten. Ze helpt organisaties door effectieve en creatieve marketingstrategieën te ontwikkelen. La Compagnie, oftewel het gezelschap, bestaat uit een team marketing, reclame en communicatie experts. Kortom een marketingbureau met een geheel eigen unieke aanpak. Voordat u een keuze maakt voor een marketingbureau, stellen wij ons graag aan u voor. We hebben u namelijk veel te bieden. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag hoe wij uw doelstellingen kunnen realiseren. Wij hebben namelijk unieke en doorslaggevende ideeën over marketing, reclame en communicatie. Laten wij snel kennismaken!

Neem nu contact met ons op >>

Marketing advies

Onze Marketing advies diensten

Wat ooit begon als traditioneel reclamebureau en/of communicatiebureau heeft zich nu ontwikkeld tot een full service marketingbureau. In dat kader kunt u ons inschakelen als uw Business to Business en Business to Consumer specialist. We hebben inmiddels heel wat jaren ervaring als marketingbureau. We zijn veelzijdig en beschikken over de perfect mix van talent en ervaring. Wij zijn trots onze resultaten uit het verleden. Denk hierbij aan de introductie en branding van merken als Univé, Gaastra, Twinlife & Loto. We waren lange tijd het marketingbureau voor deze bekende merken. Onze klanten opereren zowel nationaal als internationaal. Dat doen wij dus ook!

Wij willen altijd verrassend zijn. Ons doel is uw merk een plekje geven in de harten van uw doelgroep. Als eigentijds marketingbureau zijn wij op de hoogte van de laatste trends. Onze passie ligt bij het bedenken van en invulling geven aan conceptuele, creatieve en strategische communicatie.

Het onderscheidende vermogen van Marketing advies La Compagnie

We hebben een unieke werkwijze die wij met onze Marketing advies effectief weten in te zetten. Daar waar van toepassing passen we deze methode toe op vraagstukken. Onze teamleden zijn getalenteerde, bevlogen en hoog opgeleide professionals. Marketing is een dynamisch proces met één alles omvattend doel. Doordringen tot de harten van de klanten van onze klanten. Wij houden tradities in ere maar waar het kan gaan wij voor verandering en vernieuwing. Met onze Marketing advies zijn we altijd uitdagend en prikkelend. We kunnen dit niet alleen dus geldt hier het gezegde ‘it takes two to tango’. Want om geweldig werk te maken is ook moed van de opdrachtgever nodig.

Geïnteresseerd in onze doorslaggevende ideeën en onze creatieve marketingconcepten? Bel dan hét Marketing advies bureau Groningen! Bel La Compagnie! Wij helpen u echt een stap vooruit. We ontwikkelen voor uw merk de beste marketingstrategie. En zorgen daarbij voor een effectieve aanpak.

ONS GELOOF

Natuurlijk heeft elk communicatiebureau, reclamebureau en marketingbureau haar succesformule. Wij nemen als marketingspecialisten graag onze verantwoordelijkheid in deze sterk veranderende wereld. Verder kijken dan ons neus lang is, daar beginnen wij mee. Met de budgetten van onze opdrachtgevers gaan wij duurzaam om. We onderbouwen waar het geld blijft. We werken transparant en integer. En laten u zien dat het goed wordt besteed. En morgen? We werken hard en met passie; maar er zijn nóg belangrijker zaken op aarde. We zijn hier maar een jaar of 90. Morgen is er dus opnieuw een kostbare, zeldzame dag die nooit meer terugkomt.

Benieuwd naar ons werk?
Neem hier een kijkje.

corporate branding

Meer info