(Online) marketing stage

* De vacature (Online) marketing stage is inmiddels ingevuld. Wil je na de zomer bij ons stage lopen? Stuur dan een mailtje. 

 

Als je betekenis wilt geven aan je passie voor (online) marketing en communicatie, moet je direct verder lezen! La Compagnie heeft namelijk een leuke en interessante (online) marketing stage voor je in de aanbieding. Bij La Compagnie krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen in een dynamische en inspirerende omgeving. Je zult betrokken zijn bij diverse marketingprojecten en krijgt de mogelijkheid om je creativiteit en strategisch inzicht toe te passen.

 

Hoe ziet een dag bij La Compagnie eruit en wat zijn jouw taken?

Bij La Compagnie werk je samen met de Managing Director, Renate Boschma, en Projectmanager, Laura Dulleman. Je ondersteunt hen bij het voorbereiden van (branding)campagnes, presentaties en vergaderingen met opdrachtgevers. Je doet (mee aan) concurrentie onderzoeken en je bent niet bang om je mond open te doen als je aanvullende suggesties hebt om processen nog vloeiender te laten lopen. Online marketing is geen blinde vlek voor jou, want je helpt bij het opzettenvan online campagnes en bent vertrouwd met doelgroepen, targeting, retargeting en meer. In ons klein en compact team heerst een fijne, ongedwongen en collegiale sfeer. Hier krijg je alle kansen om te groeien als marketing (communicatie) professional, zowel op  professioneel als persoonlijk vlak.

Zodra je aan de slag gaat bij La Compagnie, begrijp je waarom we zoveel getalenteerde mensen hebben voortgebracht. Elke dag voel je de broedplaats van ideeën, out-of-the-box denken en authenticiteit. Je zult meestal werken vanuit ons prachtige en gezellige hoofdkantoor in de stad Groningen, maar soms ook op onze inspirerende locatie in de bossen van Noord-Drenthe.

 

Nieuwsgierig naar ons manifest en de betekenisvolle cases waar wij nu aan werken? Neem hier een kijkje.
Bekijk hier ons meest recent ontwikkelde webpagina voor onze opdrachtgever MontiPower.

 

Enthousiast geworden?

Stuur dan je cv en motivatie naar renate@lacompagnie.nl of bel 050 318 6367. We kijken ernaar uit om van je te horen en je welkom te heten in ons team!

corporate branding

Meer info