Over
La Compagnie

Samen creëren we betekenisvolle projecten

We zijn een strategisch creatief marketing communicatiebureau. Compact en resultaatgericht. Betrokken bij onze opdrachtgevers én bij de wereld om ons heen. We maken opvallend en doeltreffend werk voor bedrijfsleven, overheden en organisaties. 

We hebben een lange traditie als het gaat om spraakmakende campagnes en acties. Het combineren van onze ervaring, weten wat wel en niet werkt, met eigentijdse methodieken, mediakanalen en technologische innovaties levert spannende en doeltreffende resultaten op.

We barsten van de energie en passie voor ons vak. We zullen ervoor zorgen dat de wereld jouw verhaal kent.

Onze aanpak concreet

Om de merkessentie, de drive, de ‘why’ van een product, organisatie of dienst te definiëren of juist te bevestigen hebben we een ‘roadmap’ ontwikkeld. De stappen worden tijdens een sessie samen met de opdrachtgever ingevuld en uitgewerkt. De uitkomst daarvan geeft vervolgens duidelijkheid over het doel, de mitsen en maren, omgevingsfactoren en alle bijkomende aspecten om tot een doeltreffende essentie en te komen. Met de uitkomsten gaan we vervolgens aan het werk.

Op die manier hebben we van bedenken tot uitvoeren een transparante co-creatie structuur die niet alleen zorgt voor onderscheidend werk en goede resultaten, maar ook voor draagkracht binnen de organisatie. De roadmap sessies doen we samen in onze Tiny Office, verscholen in de bossen van Noord-Drenthe.

Waar staan wij voor en wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn een bureau dat zich verdiept in uw bedrijf en filosofie; wij duiken de diepte in en gaan de discussie met u aan op strategisch niveau.
Vervolgens inspireren we met onze creatieve concepten en rollen we de gehele marketing uit!
Of het nu gaat om alleen een concept of de totale marketing; wij organiseren het!

Wat zijn onze services?

  • strategie
  • concepting
  • storytelling
  • content creatie
  • online marketing

Samenwerking met Happy Banana

Met ons online label Happy Banana kijken we vervolgens naar de digitale gezondheid van jouw merk of organisatie.

Happy Banana en La Compagnie zijn met elkaar verbonden maar werken separaat. Schuiven harmonisch in elkaar als het om complexe marketing vraagstukken gaat waar unieke identiteit en copy vertaald moet naar resultaatgerichte online conversie. Dat geeft onmiddellijk slagkracht en resultaat.

Dat alles met maar één doel: het behalen van de optimale conversie-score!

De oorsprong

La Compagnie is bepaald geen eendagsvlieg of een enthousiaste start-up. Het is een bureau met een lange en brede ervaring sinds 1987. Een bureau dat organisaties vleugels heeft gegeven, draagvlak heeft gecreëerd en merken op de wereld gezet en helpen groot worden.

Van Nike tot Univé, van Twinlife tot Lotto Italian Sportdesign. We introduceerden de digitale Roland concertvleugel in Nederland en de eerste platte televisie voor Pioneer. We gaven een Groningse Hogeschool nieuw elan en identiteit. Ook nu werken we aan uitdagende en (inter)nationale trajecten, samen met onze opdrachtgevers. Laat je inspireren op deze pagina.

“We hebben de aarde niet geërfd van onze voorouders maar geleend van onze kleinkinderen”

-Renate Boschma