Marketingbureau Groningen

Op zoek naar een marketingbureau Groningen? En dan natuurlijk wel één met hele goede ideeën!

La Compagnie is in Groningen al jaren heel actief als marketingbureau. Wij ontwikkelen creatieve marketingconcepten. In 1987 zijn wij begonnen als traditioneel reclamebureau en communicatiebureau.  Met ‘geruchtmakende’ operaties waarmee we vanaf na start het fundament hebben gelegd voor wat het bureau nu is. Het zijn de grote merkintroducties van de verzekeraar Univé (toen nog DLG/NOVO), de kledingmerken Twinlife van Ronald en Frank de Boer, Gaastra ‘uit Sneek’ en Lotto Italian Sport Design SA, Montebelluna, Italië. En niet te vergeten het Europees Goud dat het bureau won met een sales-promotion campagne voor Sony.

Een bureau met een geheel eigen aanpak!

We helpen organisaties bij het ontwikkelen van een effectieve en creatieve marketingstrategie. We zijn veel meer dan een allround marketingbureau in Groningen. Wij zijn namelijk een marketingbureau met een geheel eigen unieke aanpak. La Compagnie, het gezelschap, bestaat uit experts uit het reclamevak, marketingvak en communicatievak.

Bekijk ons portfolio en het team!

U bent zich nu aan het oriënteren? Dan willen wij ons graag aan u voorstellen. Wij doen dat vrijblijvend en voordat u een keuze maakt voor een marketingbureau. We gaan graag met u in gesprek. We hebben u namelijk veel te bieden. Zowel als marketingbureau, communicatiebureau, ontwerpbureau als ook reclamebureau. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag hoe wij uw doelstellingen kunnen realiseren. Wij hebben namelijk unieke en doorslaggevende ideeën over marketing, reclame en communicatie.

Onze diensten als Marketingbureau Groningen

We werken graag als uw Business to Business en Business to Consumer marketingspecialist. We zijn een zeer veelzijdig marketingbureau. Natuurlijk zijn we trots op behaalde resultaten uit het verleden. Zoals de introductie en branding van de merken Univé, Gaastra, Twinlife & Loto. Lange tijd waren wij voor deze bekende merken het marketingbureau en het reclamebureau. We werken nationaal en zelfs internationaal. We zijn al jaren gevestigd in Groningen.

Om uw doelgroep aan te spreken, willen we ze verrassen met unieke ideeën. Als marketingbureau houden wij ons bezig met conceptuele, creatieve en strategische communicatie.

Marketingbureau Groningen

Hoe passen wij onze unieke marketingaanpak toe?

Als marketingbureau hebben wij een unieke werkwijze. Wij passen dit toe op marketingvraagstukken daar waar dit van toepassing is. Ons bureau bestaat uit getalenteerde, bevlogen en hoog opgeleide mensen. Marketing is een dynamisch proces met één alles omvattend doel. Doordringen tot de harten van de klanten van onze klanten. Wij houden tradities in ere maar waar het kan gaan wij voor verandering en vernieuwing. Als marketingbureau zijn we altijd uitdagend en prikkelend. We kunnen dit niet alleen dus geldt hier het gezegde ‘it takes two to tango’. Want om geweldig werk te maken is ook moed van de opdrachtgever nodig.

Benieuwd naar ons werk?

Het onderscheidende vermogen van marketingbureau La Compagnie;

  • Een jong en gedreven team van marketingspecialisten
  • Ons kantoor bevindt zich in Groningen
  • Veel ervaring met BtoB en BtoC marketing
  • We organiseren regelmatig inspiratiesessies

Geïnteresseerd in onze doorslaggevende ideeën en onze creatieve marketingconcepten? Bel dan hét marketingbureau Groningen! Bel La Compagnie! Wij helpen u echt een stap vooruit. We ontwikkelen voor uw merk de beste marketingstrategie. En zorgen daarbij voor een effectieve aanpak.

 

Ons geloof

Natuurlijk heeft elk communicatiebureau, reclamebureau en marketingbureau haar succesformule. Wij nemen als marketingspecialisten graag onze verantwoordelijkheid in deze sterk veranderende wereld. Verder kijken dan ons neus lang is, daar beginnen wij mee. Met de budgetten van onze opdrachtgevers gaan wij duurzaam om. We onderbouwen waar het geld blijft. We werken transparant en integer. En laten u zien dat het goed wordt besteed. En morgen? We werken hard en met passie; maar er zijn nóg belangrijker zaken op aarde. We zijn hier maar een jaar of 90. Morgen is er dus opnieuw een kostbare, zeldzame dag die nooit meer terugkomt.

 

Laten wij snel kennismaken!